Košarica

 x 
Košarica je prazna

Prijava

Sporočilo
  • EU direktiva o e-zasebnosti

    Ta spletna stran uporablja piškotke za avtentifikacijo, navigacijo in druge funkcije. Z uporabo naše strani se strinjate, da spletna stran na vaš računalnik shranjuje piškotke.

    Dokumenti EU direktiva o e-zasebnosti

Splošni prodajni pogoji

Upravitelj spletne trgovine www.energijazivljenja.si je podjetje RDF Festinans d.o.o..

Cene vseh ponujenih artiklov navedenih v spletni trgovini in stroškov dostave so v EUR in vključujejo DDV (davek na dodano vrednost). Pridržujemo si pravico do dnevnega spreminjanja cen brez predhodnega obveščanja.

Cene in ostale ugodnosti (brezplačna poštnina, darila, načini dostave, popusti,…) veljajo v trenutku oddaje naročila. Če se cena kupljenega artikla spremeni med obdelavo ali je podatek o ceni napačen, lahko kupec odstopi od nakupa.

Kupoprodajna pogodba med kupcem in ponudnikom se sklene v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (ponudnik pošlje kupcu obvestilo o potrditvi naročila na njegov e-naslov). Cene in drugi pogoji so fiksni od tega trenutka dalje in veljajo za kupca in ponudnika enako. Velja originalni račun, ki ga kupec prejme ob plačilu oz. dostavi.

RDF Festinans d.o.o. si pridržuje pravico zavrnitve naročila v primeru nemogoče izvedbe. O tem vsekakor obvesti kupca.

Ob naročilu kupec na svoj e-naslov prejme predračun, ki velja 2 dni od datuma naročila. Poslano naročilo se lahko prekliče s strani kupca v roku petih ur od trenutka naročila. Po preteku predpisanega roka preklic naročila ni več možen. Naročilo-predračun je shranjen v podatkovni bazi spletne trgovine. Kupec ima možnost kadarkoli pregledati in izpisati predračun. Če kupec predračun izbriše, mu ga lahko ponovno pošljemo.