Košarica

 x 
Košarica je prazna

Prijava

Sporočilo
  • EU direktiva o e-zasebnosti

    Ta spletna stran uporablja piškotke za avtentifikacijo, navigacijo in druge funkcije. Z uporabo naše strani se strinjate, da spletna stran na vaš računalnik shranjuje piškotke.

    Dokumenti EU direktiva o e-zasebnosti

Varnost in zasebnost podatkov

V našem podjetju RDF Festinans d.o.o. smo poskrbeli, da bo vsak nakup v spletni trgovini varen. Vsi osebni podatki, ki se prenašajo po internetu (osebni podatki, podatki o nakupih in številke transakcijskih računov), so ustrezno kodirani, zato jih tretje osebe ne morejo prebrati.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko opremo (protivirusno zaščito) svojega računalnika.

Podatke o kupcih, ki jih ponudnik pridobi na spletnem mestu www.energijazivljenja.si, ponudnik skrbno varuje. Podjetje RDF Festinans d.o.o. zagotavlja, da bo zbrane podatke uporabljal izključno za izvedbo nakupov, izboljšanje delovanja spletne trgovine in obveščanje o naši najnovejši ponudbi. Ponudnik podatkov ne bo predal nepooblaščenim osebam.