Košarica

 x 
Košarica je prazna

Prijava

Sporočilo
  • EU direktiva o e-zasebnosti

    Ta spletna stran uporablja piškotke za avtentifikacijo, navigacijo in druge funkcije. Z uporabo naše strani se strinjate, da spletna stran na vaš računalnik shranjuje piškotke.

    Dokumenti EU direktiva o e-zasebnosti

Vračilo naročenega blaga

V primeru, da kupec želi iz katerega koli razloga odstopiti od kupoprodajne pogodbe, lahko v 15 dneh to pisno sporoči na spodaj navedeni naslov ali po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , ne da bi mu bilo za to treba navesti razlog. 15-dnevni rok začne teči naslednji dan po prejemu blaga.

Strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Če je kupec blago že prejel in od pogodbe odstopa, mora blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini vrniti prodajalcu v 30 dneh po poslanem pisnem sporočilu, da odstopa od pogodbe. Blago mora vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Če kupec prevzeto blago vrne, mu ponudnik kupnino vrne takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 15 dneh po prejemu odstopa od pogodbe oz. po prejemu vrnjenega blaga.

Blago lahko kupec vrne osebno ali po pošti na naslov:

RDF Festinans d.o.o.

Ulica Nade Kovačič 18

2204 Miklavž na Dravskem polju

Slovenija

Telefon: (02) 62 95-021

Mobitel: 040 207 208

Delovni čas: od ponedeljka do petka od 7.00 do 15.00 ure. Po želji kupca lahko ponudnik blago zamenja za drugo ali pa vrne kupnino.

Na gornji naslov ali po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. lahko kupec pošlje tudi svoje ugovore, pripombe, zahtevke in izjave.